Våra kurser
Välj kurs/seminarium
Anmälningsuppgifter
Bekräfta bokning
Seminarier

Forum för attraktiv byggbransch

 

Beskrivning

Våra uppskattade frukostseminarier fortsätter och samverkan är ledordet. Detta ledarskapsseminarium genomför vi i samarbete med Galaxen Bygg och Riksförbundet Attention.

Det är högkonjunktur i byggbranschen, samtidigt är konkurrensen mellan företagen tuff och det råder brist på kompetent arbetskraft. Som platschef på en byggarbetsplats ställs stora krav på ekonomi, effektivitet, arbetsmiljö och säkerhet. En bra arbetsledare vet hur olika individer i gruppen fungerar och när gruppen presterar som bäst.

Personer med inlärningsproblem m.m. söker sig till praktiska yrken, och byggsektorn är inget undantag. Detta kan ibland medföra missförstånd och problem som kan innebära risker, men också även stora möjligheter! Vad är dina kunskaper kring ADHD, Aspergers syndrom eller andra neuropsykiatriska funktionshinder (NPF)? Vad är myter och vad är fakta? Hur lyfter du dina anställda så att de når sin fulla potential? Hur skapar du bästa möjliga förutsättningar för att ditt företag ska få försprång i den rådande konjunkturen? Hur hanterar vi arbetsmiljörisker kopplat till personer med NPF?

 

Lasse Andersson, föreläsare och coach inom området neuropsykiatriska funktionshinder med fokus på ADHD och Aspergers syndrom guidar oss och ger oss bästa möjliga vägledning för ett gott ledarskap

VÄLKOMMEN!

Sveriges Byggindustrier och Galaxen Bygg

 

Eventuella frågor besvaras av: christer.johansson@sverigesbyggindustrier.se

 

 

 

Läs mer

Kursfakta

  • Kurslängd: 2,5 timmar
  • >Övrigt: I anmälningsavgiften ingår kaffe/te och smörgås.OBS! Sista datum för anmälan är den 10 november
  • Kursavgift exkl moms: Medlem: 385 kr.
Kurstillfällen

För närvarande finns inget kurstillfälle planerat för den här kursen. Kontakta kursansvarig i din region för att få mer information om när nästa utbildning är planerad. Kontakta oss

Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst Väst Syd

Kvalitetssäkrat

Entreprenörsskolans utbildningar kvalitetssäkras av RBK, Rådet för Byggkompetens. www.rbk.nu

Jobba för oss!

På  Entreprenörsskolan letar vi kontinuerligt efter kursledare till våra kurser. Läs mer