Våra kurser
Välj kurs/seminarium
Anmälningsuppgifter
Bekräfta bokning
Ledarskap - Ledarskapsprogrammet Vägen Upp - ctl00_cph1_ccatimg Ledarskap

Ledarskapsprogrammet Vägen Upp

Programmet vänder sig till organisationer som vill uppnå mål och förstår värdet av kommunikation och ledarskap. För dig som individ innebär det stora utvecklingsmöjligheter. Du ökar din förmåga att leda, skapa resultat för din verksamhet och du växer som människa.  

Programmet har en tydlig struktur och process men formas samtidigt helt utifrån varje deltagares situation.

Beskrivning

Med ett väl fungerande ledarskap förhindrar du många konflikter, får mer motiverad personal och motiverade underentreprenörer så att ni tillsammans kan fokusera på att få uppdragen klara i tid. 

Fördelen med Programmet är att det startar när det passar dig och/eller dina medarbetare. Var programmet bäst genomförs beror på era önskemål och förutsättningar. Programmet pågår under ca 6-10 månader innehållande 8 personliga träffar. Verklig förändring tar tid och får ta tid. Varje ledare arbetar med en erfaren coach för att skapa insikt och kraft som möjliggör utveckling och förändring med fokus på var och ens viktigaste frågor.

Utvecklingsprogrammet är baserat på ett samarbete mellan Entreprenörsskolan och Vägen Upp.

Målgrupp

Programmet riktar sig till alla som har en ledande befattning, VD, AO-chef, arbetschef, projektledare, inköpare, arbetsledare, platschef m.fl.

Innehåll

I programmet får du tillgång till en gedigen kompetensbank om personlig-, ledar - och verksamhetsutveckling från såväl forskning som dokumenterade praktiska erfarenheter.

Läs mer

Fakta

  • Längd: Programmet pågår under ca 6-10 månader innehållande 8 personliga träffar.
  • Övrigt: Programmet kan starta när det passar dig och/eller dina medarbetare bäst. Var programmet bäst genomförs beror på era önskemål. En utbildningsdag tillsammans med andra deltagare i Vägen upp erbjuds de som går eller har gått programmet och arrangeras separat till ett pris om 3 300 kr per deltagare.
  • Avgift exkl moms: Medlem: 39.900 kr. Ej medlem: 42.000 kr.
Tillfällen
31 dec Ledarskapsprogrammet Vägen Upp Anmälan
Gör en intresseanmälan - Annan ort eller datum

Skicka in dina uppgifter så återkommer vi med förslag på datum och ort.

Kontaktuppgifter
 
 
 
 

Visa mer
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst Väst Syd

Kvalitetssäkrat

Entreprenörsskolans utbildningar kvalitetssäkras av RBK, Rådet för Byggkompetens. www.rbk.nu