Våra kurser
Välj kurs/seminarium
Anmälningsuppgifter
Bekräfta bokning
Ledarskap - Ledarskapsprogrammet Vägen Upp - ctl00_cph1_ccatimg Ledarskap

Ledarskapsprogrammet Vägen Upp

Programmet vänder sig till organisationer som vill uppnå mål och förstår värdet av kommunikation och ledarskap. För dig som individ innebär det stora utvecklingsmöjligheter. Du ökar din förmåga att leda, skapa resultat för din verksamhet och du växer som människa.  

Programmet har en tydlig struktur och process men formas samtidigt helt utifrån varje deltagares situation.

Beskrivning

Med ett väl fungerande ledarskap förhindrar du många konflikter, får mer motiverad personal och motiverade underentreprenörer så att ni tillsammans kan fokusera på att få uppdragen klara i tid. 

Fördelen med Programmet är att det startar när det passar dig och/eller dina medarbetare. Var programmet bäst genomförs beror på era önskemål och förutsättningar. Programmet pågår under ca 6-10 månader innehållande 8 personliga träffar. Verklig förändring tar tid och får ta tid. Varje ledare arbetar med en erfaren coach för att skapa insikt och kraft som möjliggör utveckling och förändring med fokus på var och ens viktigaste frågor.

Utvecklingsprogrammet är baserat på ett samarbete mellan Sveriges Byggindustrier och Vägen Upp.

Målgrupp

Programmet riktar sig till alla som har en ledande befattning, VD, AO-chef, arbetschef, projektledare, inköpare, arbetsledare, platschef m.fl.

Innehåll

I programmet får du tillgång till en gedigen kompetensbank om personlig-, ledar - och verksamhetsutveckling från såväl forskning som dokumenterade praktiska erfarenheter.

Läs mer

Fakta

  • Längd: Programmet pågår under ca 6-10 månader innehållande 8 personliga träffar. Verklig förändring tar tid och får ta tid. Vid ett tillfälle träffas alla deltagare som går programmet. Tillsammans finns möjlighet att utbyta erfarenheter, skapa insikter, träna ledarskap och diskutera branschspecifika frågor i linje med branschens mål.
  • >Övrigt: Programmet kan starta när det passar dig och/eller dina medarbetare bäst. Var programmet bäst genomförs beror på era önskemål.
  • Avgift exkl moms: Medlem: 47.000 kr. Ej medlem: 49.500 kr.
Tillfällen
31 dec Ledarskapsprogrammet Vägen Upp Anmäl
Gör en intresseanmälan - Annan ort eller datum

Skicka in dina uppgifter så återkommer vi med förslag på datum och ort.

Kontaktuppgifter
 
 
 
 

Visa mer
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst Väst Syd

Kvalitetssäkrat

Entreprenörsskolans utbildningar kvalitetssäkras av RBK, Rådet för Byggkompetens. www.rbk.nu

Jobba för oss!

På  Entreprenörsskolan letar vi kontinuerligt efter kursledare till våra kurser. Läs mer